အကောင့်မလို၊ သင့်ကိုယ်ရေးအချက်အလက်များကို စုဆောင်းခြင်း မရှိ
ငွေထုတ်ယူရန် KYC လိုအပ်နိုင်သော ချိတ်ဆက်ထားသည့် တရားဝင် ဘက်တင်း ဝဘ်ဆိုက်များနှင့် မတူဘဲ၊ ဒီမို ပုံစံသည် သင်သည် ထာဝရ ပရိုဖိုင် (persistent profile) ဖန်တီးရန် မလိုအပ်ပါ။ ပလက်ဖောင်းသည် သင့်အမည်၊ အီးမေးလ် သို့မဟုတ် ဖုန်းနံပါတ်များကို ဗဟိုဒေတာဘေ့စ်တွင် သိမ်းဆည်းထားခြင်း မရှိပါ။ အဘယ်ကြောင့်ဆိုသော် ထိုအချက်အလက်များကို ချိတ်ဆက်ရန် အကောင့် မရှိသောကြောင့် ဖြစ်သည်။ သင့် လုပ်ဆောင်ချက်များသည် သင့်အမှတ်အသားနှင့် မဟုတ်ဘဲ သင့်စက်ကိရိယာနှင့်သာ ဆက်စပ်နေသည်။ ဆိုလိုသည်မှာ သင်သည် မိမိကိုယ်ကို မဖော်ပြဘဲ Crash ဂိမ်းကို ကစားနိုင်သည်။
ဒေသတွင်း သိမ်းဆည်းထားသော ဗီရ်တူအယ် ကွင်းများ
သင့် ဗီရ်တူအယ် ကွင်း ကျန်ရှိမှုပမာဏသည် သင့် browser ၏ ဒေသတွင်း သိမ်းဆည်းမှု (localStorage သို့မဟုတ် IndexedDB) တွင် သိမ်းဆည်းထားသည်။ ဤဒေတာသည် သင့်စက်ကိရိယာပေါ်တွင် ရှိနေပြီး သင် သီးသန့် အင်္ဂါရပ်တစ်ခုအတွက် ၎င်းကို sync လုပ်ရန် ရွေးချယ်သည်အထိ ပလက်ဖောင်း၏ server များသို့ ပို့ဆောင်ခြင်း မရှိပါ။ သင် browser ၏ ဝဘ်ဆိုက် ဒေတာများကို ဖျက်ပစ်လိုက်သည့်အခါ သို့မဟုတ် စက်ကိရိယာအသစ်သို့ ပြောင်းလဲသည့်အခါ သင့် ကွင်းပမာဏ ပြန်လည် သုညဖြစ်သွားမည်။ ဤဒေသတွင်း ဒေတာနှင့် မည်သည့် သင့်ကိုယ်ရေး အမှတ်အသားမျှ မချိတ်ဆက်ထားသောကြောင့် သင့် ဂိမ်းကစားမှု သမိုင်းကြောင်းသည် သင့် browser ပတ်ဝန်းကျင်တွင်သာ ကိုယ်ပိုင်ကျန်ရှိနေမည် ဖြစ်သည်။
မိမိကိုယ်ကို မဖော်ပြဘဲ လေ့လာခြင်းနှင့် cookies များ
ဆိုက်သည် ယေဘုယျ စီးဆင်းမှု ပုံစံများကို စောင့်ကြည့်ရန် ခွဲခြားနိုင်သော analytics counter ကို အသုံးပြုသည်။ ဤစနစ်သည် အောက်ပါအချက်များကို မှတ်တမ်းတင်သည် -
- စက်ပစ္စည်းအမျိုးအစားနှင့် browser version
- ယေဘုယျ နေရာဒေသ (နိုင်ငံအဆင့်၊ တိကျသောနေရာမဟုတ်)
- Session ကြာချိန်နှင့် page များကြည့်ရှုမှု
ဤ metric များကို ပေါင်းစပ်ထားပြီး သင်ကိုယ်တိုင်ကို သီးသန့်ထောက်ပံ့ခြင်းမဟုတ်ပါ။ Standard session cookies များကို အသုံးပြုပြီး လက်ရှိ browser session အတွင်း သင်၏ game state ကို ထိန်းသိမ်းသည်။ ဤ cookies များသည် သင် ၎င်းတို့ကို ဖယ်ရှားသည်အထိ သို့မဟုတ် browser ကို ပိတ်သည်အထိ ပERSIST ဖြစ်ပြီး သင်၏ settings ပေါ် မူတည်သည်၊ အခြား website များတွင် သင်ကို ထောက်လှမ်းခြင်း မရှိပါ။ Demo coins များတွင် ငွေကြေးတန်ဖိုး မရှိပါ။ Balance သည် ဤ browser တွင် သိမ်းဆည်းထားသည်; page ကို reload လုပ်ခြင်းသည် ၎င်းကို ပြန်လည်ဖြည့်ဆည်းပေးခြင်း မရှိပါ။ Site data ကို ဖယ်ရှားခြင်း သို့မဟုတ် အခြား browser သို့မဟုတ် device ကို အသုံးပြုခြင်းသည် သီးသန့် balance ကို စတင်စေသည်။ အခမဲ့ refill control ကို အသုံးပြုနိုင်သည့်အခါ အသုံးပြုပါ။